Om Os.

Vi  er en familie på 4 voksne, som er meget glade for vores 3 dejlige og glade  Schnauzere – Mio  Gennie og Lica. Sidstnævnte er ”hjemmeavl”, idet Mio er mor til hende.

Vi bor på et nedlagt landbrug lige udenfor Vordingborg – og har ca. 2500 m2 indhegnet til hundene.

Et rigtig dejligt sted. Hvor hundene rigtig kan udfolde sig.

For næsten 6 år siden fik vi vores første p/s Schnauzer og der gik ikke ret længe før vi begyndte, at snakke om at få en mere,  der var ikke langt fra tanke til handling så nr. 2 blev indkøbt.

Desværre kunne de 2 tæver ikke sammen og vi fandt et dejligt hjem til nr. 1 og vi følger stadig med i hendes liv.

MioCasso's O Solo Mio -   har udviklet sig til en pragtfuld førertæve, som styrer med en meget afbalanceret opførsel – hun kan bare kigge på de andre og så bliver der ro.

Sådan praktisere hun også med ”fremmede” hunde – vi har besøg af rigtig mange og de bliver altid accepteret.

GennieViaCirka´s Guinevere – er en dejlig tæve med et godt temperament og så elsker hun at jage både mus, rotter og muldvarpe.

LicaMama Schram´s Angelica – er sin mor op ad dage og har et rigtig godt gemyt. Hun er en meget glad og kælen hund.

Jeg – Rikke – har siden vi fik den første hund – ønsket at drive det lidt længere – alt det med hundene og derfor flyttede vi fra Nordsjælland til vores dejlige nedlagte landbrug, så drømmen kunne gå i opfyldelse.

Jeg har taget Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse og søgte for 2 år siden om kennelmærke samme sted  - det blev så til KENNEL MAMA SCHRAM´S.

Jeg har endvidere gået på trimmekursus og trimmer derfor alle vores hunde – samt andre.

Hele familien deltager i den daglige pleje af vores hunde, mens det  mest er mor Rikke, der står for den daglige træning, samt at gå på udstilling.


                                                                                                                                       Foto: Sussan Svane